top of page
Schermafbeelding 2022-03-18 om 10.29.28.png

Tue, 26 April '22  |  at Flanders Make

Slim inzetten van technologieën:
een verdere stap naar werkbaar werk

Meer en meer technologieën komen op de markt om je bedrijf te ondersteunen, de productie efficiënter en schaalbaar te maken en de bedrijfsprocessen te optimaliseren. Maar hoe vind je als bedrijf je weg in deze nieuwe technologieën, en belangrijker: hoe zet je ze efficiënt in om je werknemers cognitief en fysiek te ontlasten?

Schermafbeelding 2021-08-13 om 07.41.25.png

Tue,  Sept '21  |   Provinciehuis Vlaams-Brabant

Smart Loops Toekomstforum:
op het snijvlak van sociale, reguliere en circulaire economie

Werkzaam in sociale, reguliere en/of circulaire economie in de provincie Vlaams-Brabant? Zorg dan dat je erbij bent op het Smart Loops Toekomstforum! Je krijgt in deze kick-off meeting algemene inzichten, veel stof tot nadenken en een aanloop om in actie te schieten voor de circulaire economie in onze provincie. Samen blikken we vooruit naar 3 loops: Green Loops, Make Loops en Food Loops. 
Kom uit je pijp en schrijf je nu in. Mis de kans niet om mee te timmeren aan één van de vele pioniersprojecten. 

Impact .jpeg

Fri, 23 Oct  |   Provinciehuis Vlaams-Brabant

Verhoog je sociale impact: intern en extern

“ Economie en maatschappij kan je zomaar niet scheiden. De maatschappelijke rol van bedrijven uitdragen en ernaar handelen maakt maar beter deel uit van ons postcoronaplan.
Het modewoord ‘ purpose’ kan weleens een blijvertje worden ” – citaat Marion Debruyne - De Tijd  - 4/08/2020 

De Stichting Leuven.Inc wil samen met u en aan de hand van de inspiratie van een aantal sprekers u verder op weg helpen.

Sprekers: Kaat Peeters, Thomas Van Eeckhout, Hilde Coremans en Kris Aerts.

7c51491e-d4ff-457d-8b9c-01e6ad69d144.jpe

Fri, 25 Sep  |   Provinciehuis Vlaams-Brabant

Impactvol Ondernemen 2020

Ondernemingen hebben de verantwoordelijkheid om betekenis te genereren voor al hun stakeholders, dus ook voor hun werknemers, klanten, leveranciers, investeerders.
Technologische oplossingen leiden vaak tot succesvolle verdienmodellen maar een menselijke, sociale en duurzame opstelling biedt ook kansen voor business.

 

De Stichting Leuven.Inc streeft ernaar u blijvend te inspireren en nodigt Herman Toch, Johan Moyersoen, Ilse Van den Berckt, Eva Wuyts, Kim Swyngedouw en Pieter Jelle De Brue uit om een concrete invulling hieraan te geven.

Impactvol-Ondernemen-Roadmap.jpg

Thu, 12 Dec   |   Innovatie- en Incubatiecentrum

Act-for-impact roadmap

De Stichting Leuven.Inc wenst met ondernemers en bedrijven tot een kennisdeling en ervaringsuitwisseling te komen om naast zakelijke en persoonlijke waarden ook aantoonbare en navolgbare maatschappelijke impact te bereiken. Deze roadmap kadert binnen het traject ‘Impactvol Ondernemen’

UN-SDGs.jpg

Thu, 21 Nov   |   Innovatie- en Incubatiecentrum

Traject Impactvol Ondernemen

Met dit nieuwe initiatief van de Stichting Leuven.Inc willen we met het individu, de ondernemer en de onderneming aan de slag gaan om op een gestructureerde wijze meer impact te realiseren. Bovendien willen we een brug slaan tussen de reguliere en de sociale economie.

Afbeelding Bloem Inspiratiesessie.jpg

Fri, 27 Sep   |   Kringwinkel SPIT

Inspiratiesessie

De Stichting Leuven.Inc wil u niet alleen inspireren maar wil samen met de bedrijven een concrete invulling geven aan deze missie van ‘Impactvol ondernemen’. Vanaf dit najaar stellen we een concreet traject voor. Meer komt u daarover te weten op de Inspiratiesessie.

EVENTS

bottom of page